Ljubljana

8°C
Oblačno Humidity: 81%
SOBOTA
4°C / 10°C
NEDELJA
4°C / 10°C
PONEDELJEK
3°C / 10°C
TOREK
7°C / 12°C
SREDA
8°C / 13°C
ČETRTEK
6°C / 14°C
PETEK
5°C / 7°C

V šoštanjski garažni hiši brezplačno parkiranje samo še do konca meseca

V garažni hiši Šoštanj, ki so jo odprli septembra lani, je uporaba garažnih in parkirnih prostorov brezplačna samo še do konca tega meseca.

V šoštanjski garažni hiši brezplačno parkiranje samo še do konca meseca

Od 1. februarja bo uporaba garažne hiše urejena skladno s sprejetim odlokom o mirujočem prometu in sprejetim cenikom uporabe oz. najema garažnih ali parkirnih prostorov v šoštanjski garažni hiši.

Upravljavec objekta bo Komunalno podjetje Velenje, zato šoštanjska občina prosi vse interesente ali predvidene najemnike, da si za najem garažnega ali parkirnega prostora informacije in podobno pridobijo prek spletne strani velenjske komunale, je zapisano na spletnih straneh Občine Šoštanj.

Za letno karto v prvi etaži garažne hiše bo treba odšteti 300 evrov letno, mesečna karta za parkiranje prav tako v prvi etaži pa bo stala 25 evrov mesečno. Parkiranje je možno tudi v drugi in srednji etaži, kjer bo treba za letno karto odšteti 180 evrov letno oz. 15 evrov za mesečno dovolilnico.

V modri coni bo enourno parkiranje stalo 20 centov, medtem ko je treba za 24-urno parkiranje vse dni v letu odšteti dva evra.

Garažna hiša Šoštanj je sestavljena iz treh etaž, kjer je v kletnem delu oz. prvi etaži predvidena uporaba 39 stalnih garažnih mest, v srednji in strešni etaži pa skupno 75 parkirnih prostorov.

Vrednost naložbe, ki jo je izvajal velenjski Esotech, pa je znašala skoraj tri milijone evrov.

 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriapress.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriapress.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Vesti

Vse vesti
0