Ljubljana

-3°C
Megla Humidity: 94%
TOREK
-1°C / 2°C
SREDA
0°C / 2°C
ČETRTEK
-2°C / 2°C
PETEK
-4°C / 1°C
SOBOTA
0°C / 2°C
NEDELJA
-1°C / 1°C
PONEDELJEK
-1°C / 5°C

Voznica zapustila krožišče in trčila v nasproti vozeči avtomobil

Danes zjutraj ob 6.35 so bili gorenjski policisti obveščeni o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila na gorenjski avtocesti v smeri Karavank, na izvozu Lesce. Po navedbah uradnih virov se je nesreča zgodila, ko je 28-letna voznica vozila iz krožišča Avsenik proti uvozu za avtocesto v smeri Jesenic.

Voznica zapustila krožišče in trčila v nasproti vozeči avtomobil

V tragičnem trenutku je voznica zapeljala v desnem ovinku na nasprotno vozišče in trčila v avtomobil, ki ga je pravilno pripeljala voznica, ki se je vračala po izvozu z avtoceste proti krožišču Avsenik. Obe udeleženki nesreče sta v nesreči utrpeli lahke telesne poškodbe in so ju z reševalnim vozilom v nadaljnjo obravnavo v zdravstveno ustanovo.

Na kraju dogodka so posredovali tudi gasilci, ki so pomagali pri reševanju posledic nesreče. Promet na tem delu avtoceste je bil popolnoma ustavljen približno 2 uri, dokler niso odstranili poškodovanih vozil in počistili ceste. Policisti trenutno izvajajo prekrškovni postopek v zvezi s 28-letno voznico, da bi ugotovili vzrok za nesrečo in morebitne kršitve cestnoprometnih predpisov.

 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriapress.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriapress.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Vesti
Vse vesti
0