Ljubljana

-3°C
Megla Humidity: 94%
TOREK
-1°C / 2°C
SREDA
0°C / 2°C
ČETRTEK
-2°C / 2°C
PETEK
-4°C / 1°C
SOBOTA
0°C / 2°C
NEDELJA
-1°C / 1°C
PONEDELJEK
-1°C / 5°C

V Šentjurju bodo odprli prenovljeno atletsko stezo

V šentjurskem športnem parku bodo danes odprli prenovljeno atletsko stezo. Občina Šentjur je na razpisu Fundacije za šport za sofinanciranje gradnje športnih površin in šport v naravi v letih 2022 in 2023 pridobila sofinancerska sredstva v višini 40.186 evrov, celotna naložba rekonstrukcije atletske steze pa je bila vredna blizu 242.000 evrov.

V Šentjurju bodo odprli prenovljeno atletsko stezo

V sklopu prenove atletske steze so odstranili obstoječe ter dobavili in položili nove sintetične prevleke za atletiko, so sporočili s šentjurske občine. Ponovno so bile izrisane linije, uredili so tudi jašek z odrivno desko za skok v daljino in jašek za skok s palico.

Pred polaganjem nove prevleke so na predlog atletskega kluba podaljšali jamo za skok v daljino ter montirali ustrezno zaščitene robnike in lovilce peska. Podaljšali so tudi zaletišče za met kopja na severni strani in vrisali zaletišče za met kopja tudi na južni strani.

Poleg tega so v Športnem parku Šentjur zagotovili novo garažo za zaščito blazin za skok v višino in kabine za rezervne igralce. Sanirali so tudi asfaltno prevleko in vtočnike za meteorno vodo.

 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriapress.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriapress.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Vesti
Vse vesti
0