Ljubljana

8°C
Oblačno Humidity: 82%
SOBOTA
4°C / 9°C
NEDELJA
4°C / 10°C
PONEDELJEK
3°C / 10°C
TOREK
7°C / 11°C
SREDA
9°C / 12°C
ČETRTEK
7°C / 15°C
PETEK
5°C / 8°C

Slovesna zaprisega za 156 diplomantov Višje policijske šole

Danes je bil pomemben dan za 156 študentov sedme redne generacije Višje policijske šole, ki so se slovesno zaprisegli pred generalnim direktorjem policije mag. Senadom Jušićem. Ta generacija se je svojega izobraževanja lotila sredi zahtevnih razmer, povezanih s preprečevanjem epidemije covida-19.

Slovesna zaprisega za 156 diplomantov Višje policijske šole

Slovesnost, ki je potekala v Tacnu, je bila priložnost za skupinsko zavezo k etičnemu in poštenemu opravljanju policijskega dela. Diplomanti bodo že kmalu razporejeni na delo, in sicer na območja vseh osmih policijskih uprav. Zaprisegi se je pridružilo še 29 kandidatov iz preteklih generacij, kar je skupaj tvorilo mogočno skupino 185 diplomantk in diplomantov, od tega 125 moških in 60 žensk.

Svečanost je bila priložnost za izpostavitev vztrajnosti in predanosti študentov, ki so kljub izzivom epidemije uspešno zaključili svoje izobraževanje. Generalni direktor policije mag. Senad Jušić je v svojem govoru poudaril pomen njihovega dela v skupnosti ter jih spodbudil k odgovornemu, poštenemu in strokovnemu izvajanju policijskih nalog.

 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriapress.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriapress.si

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Vesti

Vse vesti
0